Home Të Fundit KAQ ZGJATI LIDHJA E TYRE? Heidi i kthen ‘KURRIZIN’ Romeos, kthehet në...

KAQ ZGJATI LIDHJA E TYRE? Heidi i kthen ‘KURRIZIN’ Romeos, kthehet në Itali dhe ja cfarë shkruan ‘Pak nga…’

29

Heidi Baci ka udhëtuar drejt Italisë, vendit ku ajo jeton dhe ka ndërtuar jetën.

 

KAQ ZGJATI LIDHJA E TYRE? Heidi i kthen 'KURRIZIN' Romeos, kthehet në Itali dhe ja cfarë shkruan 'Pak nga...'

“Pak nga Italia ime”, shkruar Heidi.

 

Nuk dihet nëse me të është edhe partneri i saj Romeo Veshaj apo jo.

KAQ ZGJATI LIDHJA E TYRE? Heidi i kthen 'KURRIZIN' Romeos, kthehet në Itali dhe ja cfarë shkruan 'Pak nga...'