Home ShowBizzi Kënga e fundit një dedikim për Heidi Bacin? Massimiliano sqaron njëherë e...

Kënga e fundit një dedikim për Heidi Bacin? Massimiliano sqaron njëherë e mirë të vërtetën: Eksperienca që kam pasur…

23

Ish i dashuri i Heidi Bacit Massimiliano Varrese i ftuar në një program televiziv në vendin tonë ka folur për herë të parë për marrëdhënien me finalisten e BBVA3.

Heidi, Massimiliano, Grande Fratello, Top Channel

Këngëtari Italian ka sqaruar gjithçka në lidhje me pikëpyetjet që hasën të ftuarit e tjerë në studio.

Pjesë nga biseda në studio:

Moderatorja: Big Brother VIP 3 a e ke parë?

Massimiliano: (Vihet në silket) Kam kërkuar që të ndjek diçka, por kam pasur vështirësi në gjuhën dhe se kam ndjekur më pas

Moderatorja: E ke parë Heidin duke vënë unazën, u martua…

Massimiliano: Ishte një BBV shumë i mirë me personazhë shumë të fortë dhe shumë energjikë

Moderatorja: Kënga e fundit dedikim për Heidin?

Massimiliano: Jo jo, fare. Është eksperienca që kam pasur në Grande Fratelo dhe gjithë misionin që ka pasur

Moderatorja: Nëse do të ishe ti finalist dhe Heidi finaliste kush do të fitonte nga ju të dy ?

Massimiliano: Do ta thotë publiku duke votuar.