Home tvshow Këngëtarja e njohur shqiptare tregon momentin më të vështirë në jetën e...

Këngëtarja e njohur shqiptare tregon momentin më të vështirë në jetën e saj: “Mësova se isha sëmurë me…”

130

Baby G ka treguar në Ferma Vip momentin më të vështirë në jetë.

 

Këngëtarja e njohur shqiptare tregon momentin më të vështirë në jetën e saj: “Mësova se isha sëmurë me…”

Ajo u shpreh se para dy vitesh mësoi se kishte probleme me teroidet.

“Jam ndjerë shumë keq një moment, nuk e dija çfarë kishja.

Shkova tek doktori edhe nuk e kanë gjetur çfarë kisha për ca kohë.

Pastaj më thanë ke probleme me teroidet dhe duhet të merrja ilaçe për gjithë jetën time.

E kam vuajtur shumë psikologjikisht. Para 2 vitesh jam mbyllur në shtëpi vetëm me mamim me babin.

Të gjithë më thonë ke shumë energji, ndërsa doktori më tha nuk ke shumë energji. E kam kaluar si një traumë. Tani jam mirë”, tregon Baby G.