Home tvshow Kiara dhe Luizi më në fund e gjetën emrin e vajzës

Kiara dhe Luizi më në fund e gjetën emrin e vajzës

234

Kiara Tito ishte e ftuar në emisionin më të ri në Top Channel,

Kiara dhe Luizi më në fund e gjetën emrin e vajzës

“Cherry on Top” me moderatoren Bora Zemani.

Një intervistë ekskluzive, Kiara tregoi për muajt e fundit të shtatzënisë, emrin e vajzës dhe planet e familjes.

Sa i përket emrit, Kiara zbuloi se emri i bebes do të nisë me shkronjën “L”.

“E kemi zgjedhur emrin pas shumë muajsh kërkimesh e zgjodhëm emrit, shkronjën e parë ekskluzive “L”. Ishte kërkesë e Luizit, vendosja si të duash, por dua shkronjën “L”.