Home tvshow Kiaren ja la LUIZI-t… Butrint Imerin kapet “mat” me…

Kiaren ja la LUIZI-t… Butrint Imerin kapet “mat” me…

205

Butrint Imeri ka publikuar së fundmi këngën e tij ‘Psikopat’ dhe ka marë mijra reagime dhe shikime.

Kiaren ja la LUIZI-t... Butrint Imerin kapet "mat" me...

Duket se vet këngëtari nuk do e lejë me kaq pasi sezoni veror po afron dhe i duhet të bëjë disa hapa para.

Vet Butrinti ka publikuar një story teksa tregon një spot të këngës së tij të ardhshme, por publikut nuk i shpëton një detaj.

Një çantë e kuqe ndodhet në sëndiljen e makinës së tij dhe sipas tyre Butrint Imeri ndodhet në shoqërinë e një vajze.Kiaren ja la LUIZI-t... Butrint Imerin kapet "mat" me...