Home Të Fundit Kokë më kokë me njëri tjetrin! Juli i bënë ‘gjëmën’ vetes, shkon...

Kokë më kokë me njëri tjetrin! Juli i bënë ‘gjëmën’ vetes, shkon në TELEVOTIM me Eglën/ Cfarë pritet të ndodh

209

Juli ka zgjedhur dy banorë për t’i dërguar në nominim, me të drejtë për të përfshirë dhe veten.

 

Kokë më kokë me njëri tjetrin! Juli i bënë 'gjëmën' vetes, shkon në TELEVOTIM me Eglën/ Cfarë pritet të ndodh
Këtë herë publiku do të pyetet cilin prej të dyve preferon.

Rezultatin për këtë televotim do ta dijë vetëm Juli, një avantazh që i jepet atij si lider.

 

Juli ka zgjedhur të çojë në votim veten dhe Eglën, për të kuptuar se cilin prej të dyve publiku preferon në këtë pikë të lojës.