Home Të Fundit ‘K*rvat që lëpijnë…’ Ish banori i Big Brother Vip shpërthen ashpër ndaj...

‘K*rvat që lëpijnë…’ Ish banori i Big Brother Vip shpërthen ashpër ndaj Arbër Hajdarit dhe Jul dedës

425

Klodian Duro ka shënjestuar Arbër Hajdarin dhe Jul Dedën,

 

'K*rvat që lëpijnë...' Ish banori i Big Brother Vip shpërthen ashpër ndaj Arbër Hajdarit dhe Jul dedës
të cilët kanë pasur një debat të fortë me Egla Cenon gjatë Prime-t të djeshëm.

Ish-futbollisti i kombëtares me nota ironie i ka etiketuar të dy,

 

si “çunat e baballarëve që hanë bukë me emrin e babait”, duke përdorur më pas edhe fjalë banale.

'K*rvat që lëpijnë...' Ish banori i Big Brother Vip shpërthen ashpër ndaj Arbër Hajdarit dhe Jul dedës

“Arbër Hajdari dhe Jul Deda, dy çunat e baballarëve që hanë bukë me emrin e babait, përballë një super goce të fortë si Egla Ceno.

Kjo është Shqipëria jonë e dashur, e çunave të babit, kollovarëve dhe k*rvave që lëpjnë majtas dhe dajthtas. Mbyti Egla mbyti,” shkruan Duro në një postim në instastory.

'K*rvat që lëpijnë...' Ish banori i Big Brother Vip shpërthen ashpër ndaj Arbër Hajdarit dhe Jul dedës