Home Të Fundit ‘Kur ke bërë se*ks për herë të fundit’ Gazetarja ve ne siklet...

‘Kur ke bërë se*ks për herë të fundit’ Gazetarja ve ne siklet Beniaden, modelja i pergjigjet hapur ‘Ishim ne…’

222

Ish-banorja e BBV3 Ledjona ka qenë e ftuar tek një emision televiziv,

 

'Kur ke bërë se*ks për herë të fundit' Gazetarja ve ne siklet Beniaden, modelja i pergjigjet hapur 'Ishim ne...'
ku në një intervistë, kjo e fundit e ka pyetur Beniadën se kur ka kryer marrëdhënie seksuale dhe a është në një lidhje të re.

Beniada nuk ka ngurruar t’i përgjigjet pyetjeve të Ledjonës,

por shprehet se ende nuk është e qartë nëse ka rënë sërish në dashuri apo jo.

Ledjona: Kur ke kryer marrëdhënie seksuale për herë të fundit?

Ledjona: Ke krijuar diçka të re?

Beniada: Nuk i dihet jetës kurrë. Nuk e di akoma për vete. Kur ta di do bëjmë një intervistë tjetër dhe do ta them.