Home tvshow Ky është urimi i menaxherit të Bardhit për fëmijën që po pret

Ky është urimi i menaxherit të Bardhit për fëmijën që po pret

186

Menaxheri i Bardhit, Jetmir Agaj së

Ky është urimi i menaxherit të Bardhit për fëmijën që po pret

 

fundmi o komentua shumë për raportin mes tyre.

Por siç duket çdo hatër mbetje mori fund me lajmin e fundit.

Pasi Bardhi dhe Sara po bëhen prindër, nuk mungoi komenti i menaxherit.

Ai i uron me këto fjalë të mira.Ky është urimi i menaxherit të Bardhit për fëmijën që po pret