Home Të Fundit LAJMI QE DO JU ZBUKUROI NATEN! Bardhi dhe Sara prindër për herë...

LAJMI QE DO JU ZBUKUROI NATEN! Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, e KONFIRMUAR ZYRTARISHT

109

Lajmi është konfirmuar ekskluzivisht në emisionin e Bora Zemanit “Cherry on Top”,

 

LAJMI QE DO JU ZBUKUROI NATEN! Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, e KONFIRMUAR ZYRTARISHT

 

që do të transmetohet nesër në orën 21:00.

 

Sara Gjordeni dhe Bardhi u lidhën brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, Big Brother VIP.

 

Sara u skualifikua për shkak të një konflikti fizik me Françeskën, ndërsa Bardhi doli për shkak të një problemi shëndetësor të nënës së tij.

LAJMI QE DO JU ZBUKUROI NATEN! Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, e KONFIRMUAR ZYRTARISHT

Qëkur ishte banor i BBV3, Bardhi deklaroi se Sara do të ishte nëna e fëmijëve të tij dhe ashtu ndodhi.

LAJMI QE DO JU ZBUKUROI NATEN! Bardhi dhe Sara prindër për herë të parë, e KONFIRMUAR ZYRTARISHT