Home tvshow LARGOHEN NGA LOJA sepse gjeten dashurine??? Romeo i kërkon Heidit të dalin...

LARGOHEN NGA LOJA sepse gjeten dashurine??? Romeo i kërkon Heidit të dalin nga shtëpia, ajo pranon!

672

Në prime e të martës u diskutua sërish ndarja e Heidit dhe Romeos.

LARGOHEN NGA LOJA sepse gjeten dashurine??? Romeo i kërkon Heidit të dalin nga shtëpia, ajo pranon!

Ky i fundit i tha Heidit me shaka “a ikim zemra?”

dhe ajo iu përgjigj “ikim… jo bëj shaka. Unë jam lojtare”.

E teksa po e diskutonin këtë moment me banorët e tjerë pas përfundimit të prime, Romeo ia propozoi sërish si ide Heidit.

Heidi pranoi dhe të dy të kapur dorë për dore u nisen për të dalë nga dera kryesore e shtëpisë.

Kur Romeo provoi që të hapte derën, ajo ishte e mbyllur.