Home Të Fundit ‘Largon vlerat dhe shton antivlerat…’ Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV,...

‘Largon vlerat dhe shton antivlerat…’ Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV, komentet e tij do ju HABISIN!

138

Jetmir Salaj la përfundimisht shtëpinë e “Big Brother VIP” mbrëmjen e djeshme,

 

'Largon vlerat dhe shton antivlerat...' Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV, komentet e tij do ju HABISIN!

pas një debati të fortë me disa prej banorëve dhe akuzave për padrejtësi ndaj produksionit.

Pak pas daljes nga programi, Jetmiri ka bërë disa postime në InstaStory ku ndër të tjera shkruan:

 

“Momenti kur zbuluam armikun”, referuar produksionit, shoqëruar me një moment brenda reality show-t.

'Largon vlerat dhe shton antivlerat...' Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV, komentet e tij do ju HABISIN!

Postimet e Jetmirit në InstaStory:

 

'Largon vlerat dhe shton antivlerat...' Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV, komentet e tij do ju HABISIN!

Sa i përket Jul Dedës, ish-banori shkruan:

 

'Largon vlerat dhe shton antivlerat...' Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV, komentet e tij do ju HABISIN!
Më tej, Jetmiri bie dakord me shprehjen se, “Big Brother mban antivlerat dhe largon vlerat”.

'Largon vlerat dhe shton antivlerat...' Jetmir Salaj REAGON pas daljes nga BBV, komentet e tij do ju HABISIN!