Home tvshow Ledioni ju jep një informacion nga jashtë banorëve, mos e humbisni reagimin...

Ledioni ju jep një informacion nga jashtë banorëve, mos e humbisni reagimin e tyre (Video)

139

Dje shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ‘BBV3’,

Ledioni ju jep një informacion nga jashtë banorëve, mos e humbisni reagimin e tyre (Video)

i është bashkuar moderatori Ledion Liço dhe dy opinionistët e formatit të cilët surprizuan banorët me hyrjen e tyre në ditën e 100-të.

Pasi u përshëndetën me banorët, mysafirët u pozicionuan në ambientet e jashtme të shtëpisë teksa kanë darkuar dhe kanë biseduar me konkurrentët për çështje të ndryshme.

Mirëpo Ledioni ka ‘thyer’ paksa rregullat mbrëmjen e sotme teksa i ka dhënë banorëve një lajm shumë të bukur nga jashtë shtëpisë.

“Sara dhe Bardhi janë në një pritje të një fëmije”, tha Ledioni.

Reagimi i banorëve është për të mos u humbur.