Home ShowBizzi Ledioni ju jep një informacion nga jashtë, nuk do ta besoni reagimin...

Ledioni ju jep një informacion nga jashtë, nuk do ta besoni reagimin e banoreve…

153

Natem e djeshme shtëpisë më të famshme në Shqipëri, ‘BBV3’, i është bashkuar moderatori Ledion Liço dhe dy opinionistët e formatit të cilët surprizuan banorët me hyrjen e tyre në ditën e 100-të.

Ledjon Lico, BBV, Banore, Informacion

Pasi u përshëndetën me banorët, mysafirët u pozicionuan në ambientet e jashtme të shtëpisë teksa kanë darkuar dhe kanë biseduar me konkurrentët për çështje të ndryshme.

Mirëpo Ledioni ka ‘thyer’ paksa rregullat mbrëmjen e sotme teksa i ka dhënë banorëve një lajm shumë të bukur nga jashtë shtëpisë.

‘Sara dhe Bardhi janë në një pritje të një fëmije’- tha Ledioni.