Home Të Fundit Ledioni ‘vë me shpatulla’ nga muri Eglën për të dashurin që e...

Ledioni ‘vë me shpatulla’ nga muri Eglën për të dashurin që e pret jashtë, ja si i përgjigjet aktorja

167

Mbrëmjen e djeshme, moderatori Ledion Liço dhe dy opinionistët e “Big Brother VIP”,

 

Ledioni 'vë me shpatulla' nga muri Eglën për të dashurin që e pret jashtë, ja si i përgjigjet aktorja
Arbër Hajdari dhe Ori Nebijaj, kanë darkuar me banorët.

Teksa Egla i ‘kritikoi’ se pse nuk ka hyrë një burrë ‘për së mbari’ në këtë edicion,

Ledioni e pyeti aktoren për të dashurin, por ajo tha se nuk do e merrni vesh kurrë.

 

Egla: “Si nuk futët në këtë edicion një burrë për së mbari”.

Ledioni: “Po kush ishte ky i dashuri yt, a e kishe një dashur jashtë”.

Egla: “Po ti i ha të gjitha ato që dëgjon Brenda, të bëfshin mirë”

Ledioni: “Paske gënjyer domethënë”.

Egla: “Nuk do e merrni dot vesh kurrë të vërtetën. Si nuk na futët një burrë”.

Ledioni: “Ka kohë, ka kohë”.