Home Të Fundit Ledjona ti je? Gazetarja bënë ndryshimin drastik në LOOK, më besoni NUK...

Ledjona ti je? Gazetarja bënë ndryshimin drastik në LOOK, më besoni NUK NJIHET ME! (FOTO)

564

Ish konkurrentja e Big Brother Ledjona Xhelaldinaj i është bashkuar trendit

 

Ledjona ti je? Gazetarja bënë ndryshimin drastik në LOOK, më besoni NUK NJIHET ME! (FOTO)

të flokëve të kuqe dhe na besoni se duket komplet njeri tjetër.

 

Look-u i ri e tregon atë më të re dhe shumë fashion, shto këtu fakti që ajo ju ka bërë edhe zgjatim flokëve.

 

Ajo ka postuar një foto me look-un e ri ku duket e veshur edhe shumë trendi.

Ledjona ti je? Gazetarja bënë ndryshimin drastik në LOOK, më besoni NUK NJIHET ME! (FOTO)