Home tvshow Lid Delia: Ky banor duhet ta fitojë, “Big Brother Vip 3”

Lid Delia: Ky banor duhet ta fitojë, “Big Brother Vip 3”

259

Lid Delia, tashmë ish-banor i “Big Brother Vip”, shpreson se këtë vit,

Lid Delia: Ky banor duhet ta fitojë, “Big Brother Vip 3”

fituese e këtij formati të jetë një nga vajzat.

 

I pyetur nga prezantuesja e “Fan Club”, Enxhi Nasufi se kush mendon ai se duhet të dalë fituese nga ky edicion, ai tha: Heidi!

Pjesë nga intervista:

Enxhi: Lidi, kush mendon që e fiton këtë Big Brother?

Lidi: E kam thënë dhe dje, isha i emocionuar. Këtë vit fituese, me shpirt do të doja të ishte një femër. Qoftë, Egla, qoftë Heidi, qoftë cilado. Unë jam më afër me Heidin.

Enxhi: Pra me shpirt, do një nga vajzat, por kush mendon se e fiton?

Lidi: Heidi!