Home Të Fundit Luizi PERBALLET me situatën e pazakontë/ ‘Nuk mban më ujë pilafi, unë...

Luizi PERBALLET me situatën e pazakontë/ ‘Nuk mban më ujë pilafi, unë do…’ Cfarë i bëri i riu që këngëtari po e kërkon me ‘NGULM’?

20

Luiz Ejlli është një nga personazhet më të komentuar të momentit. Edhe pse kaloi kohë nga edicioni i “BBV” ku ai doli fitues,

 

Luizi PERBALLET me situatën e pazakontë/ 'Nuk mban më ujë pilafi, unë do...' Cfarë i bëri i riu që këngëtari po e kërkon me 'NGULM'?

emri i tij kërkohet shumë e publiku do të dijë se çfarë po ndodh me të.

Mirëpo, duket se diçka ka ndodhur me Luizin dhe një person tjetër.

 

Ai ka postuar një foto të një djali dhe shkruan:

”A e njeh kush këtë dhe ku mund ta gjej se tani nuk mban më ujë pilafi”

Nuk dihet arsyeja e këtij postimi, por theksojmë se ky person në profilin e tij në “TikTok” ka foto dhe video mbështetëse te Luizit.

Mbase kjo është mënyra që ka zgjedhur Luizi për ta promovuar?

 

Luizi PERBALLET me situatën e pazakontë/ 'Nuk mban më ujë pilafi, unë do...' Cfarë i bëri i riu që këngëtari po e kërkon me 'NGULM'?