Home tvshow ME NE FUND! Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur…

ME NE FUND! Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur…

193

Çifti më i dashur i momentit Luizi dhe Kiara

 

ME NE FUND! Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur...

janë mjaftë aktiv në medita sociale.

Çifti pak më parë ka ndarë lajmin e shumëpritur ku do të jetë aktiv edhe në youtube duke publikuar ‘vlog’ nga përditshmëria e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Padyshim ky lajm i ka lumturuar pafund ndjekësit e çiftit, ku nuk munguan me pyetje të shumta.

Se kur do të publikohet videoja nga çifti, kjo na mbetët për të parë ditëve në vazhdim.ME NE FUND! Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur...