Home tvshow ME VENDIM TE PRODUKSIONIT?! Ilnisa del nga shtëpia diten e…

ME VENDIM TE PRODUKSIONIT?! Ilnisa del nga shtëpia diten e…

357

Pas zhvlerësimit total të zarfit të zi,

ME VENDIM TE PRODUKSIONIT?! Ilnisa del nga shtëpia diten e...

i cili supozohej të përjashtonte konkurrentët

për dhunën në emision, BB izoloi në “Dhomën e Bardhë” Eglën, Ilnisën dhe Meritonin.

Dy prej tyre, Vëllai i Madh ka vendosur t’ia falë dhunën që i përjashtoi me zarf të zi, një tallje e madhe kjo me publikun që i ndjek.

Mes Eglës, Ilnisës e Meritonit, njëri do të eliminohet e dy do të rikthehen në shtëpi. Madje, ju vazhdoni votoni sa të doni, por produksioni s’jua merr ndonjëherë për bazë votat e tallet edhe me paratë tuaja. Kjo sepse duket se konkurrenti që do të eliminohet është Ilnisa.

Në rrjet po qarkullon një video ku Françeska, me urdhër të BBV, po i bën gati valixhen Ilnisës për të shtunën.