Home ShowBizzi “Më vjen keq për…”- Mes Eglës dhe çiftit Meriton-Ilnisa, Julian Deda zbulon...

“Më vjen keq për…”- Mes Eglës dhe çiftit Meriton-Ilnisa, Julian Deda zbulon 2 banorët që do rikthehen në “BBV” pas skualifikimit

337

Gjatë një bisede me Julian Dedën, Rike Roçi e ka pyetur këtë të fundit se mes Ilnisës, Eglës dhe Meritonit kush mendon të kthehet sërish në “Big Brother VIP3”.

te fundit, big brother vip albania, bbv, jul deda, banoret

“Për mua asnjëri, por mendoj se Egla dhe Meritoni”- tha aktori, i cili tregoi se dëshirë do të kishte që pjesë e garë për të fituar çmimin e madh do dëshironte të bëheshin 2 vajzat dhe jo Meritoni.

Të njëjtin mendim me Julin ndan edhe Graciano Tagani, duke thënë që i vjen gjynah për Ilnisën, sepse ajo nuk do të rikthehet më në shtëpi.

Pjesë nga biseda:

Rike: Kush do të kthehet Deda nga tre negativët

Juli: Për mua asnjëri, por mendoj se Egla dhe Meritoni

Graciano Tagani: Edhe unë mendoj dhe më vjen keq për Ilnisën, gjynah

Rike: Kë do të doje ti?

Juli: Unë do të doja dy vajzat

Rike: Jo Meritonin?

Juli: Shiko, një mashkull më pak për mua është më mirë. A dëshirojmë të luajmë “Big Brother”?

Rike: Po

Pas përjashtimit të tre banorëve nga shtëpia e “BBVIP” për shkak të debateve të vazhdueshme me njëri-tjetrin dhe përleshjet fiike, “Vëllai i Madh” vendosi që fatin e tyre ta lëri në dorën e pubikut, i cili gjatë primet të së shtunës do të vendosë që dy nga konkurrentët të rikthehen sërish në shtëpi, duke përjashtuarv përfundimisht njërin nga të tre.