Home Të Fundit Melisën NUK E NDAL ASGJE! Poston thuajse ‘N*DO’, fustani i zbulon dhe...

Melisën NUK E NDAL ASGJE! Poston thuajse ‘N*DO’, fustani i zbulon dhe zonën intime?

14

Melisa para pak minutave ka lajmëruar se një këngë e re po vjen….

 

Melisën NUK E NDAL ASGJE! Poston thuajse 'N*DO', fustani i zbulon dhe zonën intime?

Këngëtarja e njohur ka ndër një pjesë të videoklipit,

 

fustani që ka zgjedhur duket se e tradhtoj atë duke treguar më shumë se që duhet nga trupi.

Kjo video u pëlqye dhe u komentua pafund nga një audiencë e madhe e njerëzve.

Si e komentoni këtë veshje?

 

Melisën NUK E NDAL ASGJE! Poston thuajse 'N*DO', fustani i zbulon dhe zonën intime?

Melisën NUK E NDAL ASGJE! Poston thuajse 'N*DO', fustani i zbulon dhe zonën intime?