Home Të Fundit Merironi dhe Ilnisa në SITUAT SHUME TE VESHTIRE: Ato duhen shumë me...

Merironi dhe Ilnisa në SITUAT SHUME TE VESHTIRE: Ato duhen shumë me njëri-tjetrin, por familja e Meritonit NUK E PRANON NUSEN?

20

Lidhja që u krijua mes Meritonit dhe Ilnisës, u diskutua shumë në rrjete sociale.

 

Merironi dhe Ilnisa në SITUAT SHUME TE VESHTIRE: Ato duhen shumë me njëri-tjetrin, por familja e Meritonit NUK E PRANON NUSEN?

Asnjëherë familja e Meritonit nuk e konfirmoi se e dëshiron si nuse Ilnisën, madje edhe sa ishte në shtëpi nuk pranuan ta takojnë.

Por siç duket, kunata e saj Agnesa e ka ndërruar mendimin dhe janë bërë “follow”, në Instagram.

Megjithatë Ilnisa nuk ndiqet me asnjë tjetër nga vëllezërit e Meritonit përvec Agnesës,

ndonëse kur Meritoni ishte ende në BBV ajo tha në një intervistë se kishte komunikim të vazhdueshëm me vëllain e Meritonit, Rinorin.

Sidoqoftë, Ilnisa dhe Meritoni duket se po vijojnë të shijojnë lidhjen e tyre ndërsa janë pare të postojnë vazhdimisht me njëri-tjetrin në rrjete sociale pas përfundimit të BBV.

Merironi dhe Ilnisa në SITUAT SHUME TE VESHTIRE: Ato duhen shumë me njëri-tjetrin, por familja e Meritonit NUK E PRANON NUSEN?