Home Të Fundit ‘Meritoni më ‘TERBONTE’, kishte të madh…’ Cfarë po ndodh? Roza Lati bënë...

‘Meritoni më ‘TERBONTE’, kishte të madh…’ Cfarë po ndodh? Roza Lati bënë DEKLARATEN e papritur për Meritonin, si do reagoi Ilnisa?

22

Roza Lati, ish banorja e Big Brother Vip3, ishte e ftuar në rubrikën

 

 

'Meritoni më 'TERBONTE', kishte të madh...' Cfarë po ndodh? Roza Lati bënë DEKLARATEN e papritur për Meritonin, si do reagoi Ilnisa?
“Mos i bjer me top” në E Diell, ku foli për rrugëtimin e saj brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri, por jo vetëm.

E pyetur nga moderatori Ronaldo Sharka nëse kishte ndonjë banor që e ka tërhequr fizikisht, Roza u përgjigj ‘jo’,

ndërsa listoi Meritonin si djalë me trup të bukur dhe Fatjonin simpatik

A kishte ndonjë banor që të tërhiqte fikisht?

 

“Asnjëri. Nga të gjithë ata aty Meritoni kishte trupin më të bukur dhe ia kam shprehur, Fatjoni simpatik, i mbajtur, i pastër si farmaci si unë.

Por personalisht, unë me syrin tim joshësh, askush, çuditërisht”-ishte përgjigjja e Roza Latit.