Home Të Fundit Meritoni përlotet nga mesazhi i ndjerë i Ilnisës ‘Unë fle më pak,...

Meritoni përlotet nga mesazhi i ndjerë i Ilnisës ‘Unë fle më pak, më puth e përqafo, sa shumë më mungo…’

290

Teksa të gjithë banorët janë surprizuar pasditen e sotme me mesazhe të shkruara nga

 

Meritoni përlotet nga mesazhi i ndjerë i Ilnisës 'Unë fle më pak, më puth e përqafo, sa shumë më mungo...'
fansat e tyre dhe jo vetëm, për Meritonin ka ardhur një mesazh akoma më i veçantë.

 

Ky mesazh lidhet me Ilnisën, partnerja e tij e cila nuk ndodhet më në shtëpinë e ‘BBV3’, dhe ka shkruajtur një mesazh për të teksa thotë:

m
‘Këto ditë po fle pak por duhet ta dish që jam atje dhe ti je me mu edhe parfumin tënd e kam me vete.

Më përqafohesh dhe më puthesh aq shumë sa më mungon…’- lexon Meritoni i përlotur.

Meritoni përlotet nga mesazhi i ndjerë i Ilnisës 'Unë fle më pak, më puth e përqafo, sa shumë më mungo...'