Home Të Fundit ‘MERR FUND BBVA’? Romeo dhe Heidi ‘TENTOJNE’ të dalin nga shtëpia, cfarë...

‘MERR FUND BBVA’? Romeo dhe Heidi ‘TENTOJNE’ të dalin nga shtëpia, cfarë ndodhi (VIDEO)

2914

Gjatë spektaklit të djeshëm nuk kaloi pa u përmendur edhe ndarja e Heidi Bacit me Romeo

'MERR FUND BBVA'? Romeo dhe Heidi 'TENTOJNE' të dalin nga shtëpia, cfarë ndodhi (VIDEO)
Ky i fundit i tha Heidit me shaka “a ikim zemra?” dhe ajo iu përgjigj “ikim… jo bëj shaka. Unë jam lojtare”.

 

E teksa po e diskutonin këtë moment me banorët e tjerë pas përfundimit të “Prime”-t, Romeo ia propozoi sërish si ide Heidit.

E siç ishin jashtë në oborr, të dy të kapur dorë për dore u nisen për të dalë nga dera kryesore e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

 

Ndërkohë që Romeo e merr Heidin për dore, në sfond dëgjohen banorët duke thënë: “Jo, jo nuk do largoheni”.

E kur Romeo provoi që të hapte derën, ajo ishte e mbyllur dhe ata më pas vendosën që të shkonin te dhoma e rrëfimit.