Home tvshow Merzitet Roza Lati UNE NUK DO JEM NE FINALE: Ja kush janë...

Merzitet Roza Lati UNE NUK DO JEM NE FINALE: Ja kush janë 4 finalistët e BBV3

105

Gjatë një bisede me Julian Dedën dhe Erjola Doçin,

Merzitet Roza Lati UNE NUK DO JEM NE FINALE: Ja kush janë 4 finalistët e BBV3

 

Roza Lati ka treguar se disa banorë kanë vendosur mes njëri-tjetrit se kush janë finalistët e “Big Brother VIP3”.

Egla, Juli, Romeo dhe Heidi janë katër finalistët sipas Rozës.

Roza: Duket ashiqare që keni vendosur me njëri-tjetrin ju se kush janë finalistët e kësaj shtëpie.

Juli: Kush e ka vendosur këtë?

Roza: Kështu kuptohet nga mbarëvajtja e dinamikave të shtëpisë dhe se si komunikoni ju. Sikur ju e keni ndarë se kush janë finalistët e kësaj shtëpie, këtu fus Eglën, Romin, ty, Heidi futet se është me Romeon krahë për krahë.

Juli: Këtë më ka thënë edhe kjo (për Erjolën). E paskeni bërë si bisedë?

Roza: Me Riken e kam bërë si muhabet

Erjola: Unë se kam bërë këtë me Riken

Juli: Si e tha të njëjtën fjali kjo

Erjola: Për kokën time

Juli: Si i tha të njëjta fjalë kjo? Qenka shtëpia në sintoni të plotë ë!