Home Të Fundit Mirë meshkujt, por Rikja me format e saj bombastike ‘TERBOI’ dhe Olta...

Mirë meshkujt, por Rikja me format e saj bombastike ‘TERBOI’ dhe Olta Gixharin, ja cfarë komenti i lë në postim

135

Ditën e djeshme spoti i Lori Caffe ku imazh ishte Rikja bëri xhiron e rrjetit.

 

Mirë meshkujt, por Rikja me format e saj bombastike 'TERBOI' dhe Olta Gixharin, ja cfarë komenti i lë në postim

Teksa një numër i madh njerëzish dhanë shumë komente mbi imazhin e Rikes,

 

kishte dhe personazhe publikë të cilëve nuk u shpëtoi spoti i Rikes.

 

Një ndër to ishte dhe Olta Gixhari e cila komentoi:

 

“Nje Cappuccino nga keto te Rikes te lutem”, duke ju referuar formave fizike të Rikes.

Mirë meshkujt, por Rikja me format e saj bombastike 'TERBOI' dhe Olta Gixharin, ja cfarë komenti i lë në postim