Home Të Fundit Mirë që paska shpëtuar/ Blendi Fevziut i ndodh E PAPRITURA TRONDITESE, gazetari...

Mirë që paska shpëtuar/ Blendi Fevziut i ndodh E PAPRITURA TRONDITESE, gazetari PESON ‘INCIDENTIN’ e rëndë

26

Blendi Fevziu nje nga gazetaret me te njohur ne vend me emisionin e tij ‘Opinion’

 

Mirë që paska shpëtuar/ Blendi Fevziut i ndodh E PAPRITURA TRONDITESE, gazetari PESON 'INCIDENTIN' e rëndë

gjithemone ka qene i pelqyer dhe i vleresuar nga publiku.

 

Ai njihet per ceshtjet madhore, aktuale, turistike, ekonomike dhe politike qe trajton ne emisionin e tij.

Dalja e tij e fundit televizive e shtangun publikun qe e ndjeke.

Mirë që paska shpëtuar/ Blendi Fevziut i ndodh E PAPRITURA TRONDITESE, gazetari PESON 'INCIDENTIN' e rëndë

Blendi shfaqet me doren e lidhur dhe tregon per incidentin e papritur qe i ka ndodhur diten e djeshme ne nje park.

 

Ai kerkon ndjese per shfaqjen me doren e lidhur dhe rrefen se si mori nje goditje dhe tashme per disa dite duhet ta mbaje te lidhur.

Mirë që paska shpëtuar/ Blendi Fevziut i ndodh E PAPRITURA TRONDITESE, gazetari PESON 'INCIDENTIN' e rëndë

I urojme te shkuara Blendit dhe sherim sa me te shpejt dores.