Home Të Fundit Misteri i zhdukjes së 3 vjecarit, flasin stërgjyshërit në Has: Bahrija e...

Misteri i zhdukjes së 3 vjecarit, flasin stërgjyshërit në Has: Bahrija e solli nipin të shtunën, të nesërmen s’e gjetëm

176

Policia vijon kërkimet për të gjetur 3 vjeçarin nga Durrësi i zhdukur që

 

Misteri i zhdukjes së 3 vjecarit, flasin stërgjyshërit në Has: Bahrija e solli nipin të shtunën, të nesërmen s’e gjetëm

prej të shtunës së 13 prillit 2024. Kërkimet janë zhvendosur edhe në veri konkretisht në fshatin Gjinaj

 

të Hasit ku banojnë stërgjyshërit.

Në një intervistë nga Hasi, Rexhep e Shyqyrie Selaj, babai dhe nëna e Bahrije Gjunit,

gjyshes që akuzohet se ka larguar nipin 3 vjeç nga

 

e ëma dhe që është në kërkim nga policia e quajnë veprim të papjekur dhe i kërkojnë ta dorëzojë fëmijën.

Ata tregojnë se Bahrija kishte shkuar në banesën e tyre në Has pikërisht më 13 prill.

 

Atë natë kishin fjetur aty. Të nesërmen kur Shyqyrie ishte kthyer nga kullotja

 

e bagëtive nuk e kishte gjetur në banesë. Bahrija ishte larguar me fëmijën.

 

“Vajza ka ardhur këtu ditën e shtunë bashkë me nipin.

 

Bahrija nuk më tha se si është puna. Ndejtëm sa ndejtëm dhe ramë me fjet dhe kur u erdha nga kullotja e bagëtive, Bahrijen këtu nuk e gjeta.

 

Se kush ka ardhur e ka marrë nuk e di. Kur kam ardhur në shtëpi nuk e gjeta. Ne këtu si familje s’kemi dorë. Djali që është në kërkim,

 

Flamuri jeton në Belgjikë, rastisi këtu se erdhi të shohë të atin.

Arbeni që është arrestu jeton këtu me ne, ka tre fëmijë” – tregon Shyqyrie Selaj, nëna e Bahrie Gjunit.