Home Të Fundit Mos e bëjë atë gjë…/ Shpërthen debati mes Julit dhe Rikes, kjo...

Mos e bëjë atë gjë…/ Shpërthen debati mes Julit dhe Rikes, kjo e fundit i hedh në surrat aktorit…. (VIDEO)

953

Ditët e fundit, Rika ka nisur të ketë debate të shumta me disa prej banorëve që më parë

 

Mos e bëjë atë gjë.../ Shpërthen debati mes Julit dhe Rikes, kjo e fundit i hedh në surrat aktorit.... (VIDEO)

i ka konsideruar miq. Bëhet fjalë për Julin dhe Erjolën, debatet e të cilëve kanë përfunduar me ulërima mes njëri-tjetrit.

 

Ditën e sotme, teksa kanë qenë në dhomën e grimit, Juli e ka akuzuar Rikën se është e influencueshme.

 

Rikja: Thjesht nuk ju pëlqen kur unë them mendimin me zë të lartë dhe thua pastaj se je e influencuar.

 

Juli: Nuk ta kam thënë. Mos bërtit.

 

Rikja: Ose fol tamam me respekt ose përndryshe fol vetëm.

 

Juli: Po ec pra ik, as që dua të të flas fare. Ik largohu nga këtu, ec, ik.

 

Rikja: Unë rri ku të dua unë.

 

Juli: Më tregon mua respektin. Unë jam duke folur këtu me ty.

Nuk të kam thënë as që je e infuencuar, të thashë që kanë tentuar njerëzit. Ul zërin dhe dëgjo.

Rike: Ndërhyn gjithmonë mo Deda.

Juli: Po më dëgjo moj, nuk të kam thënë je infulencuar, të kam thënë që janë përpjekur

 

të të influencojnë, janë gjëra komplet të ndryshme.

Juli: Unë me ty nuk mund të flas më.

Juli: Nuk prekesh ti moj, nuk prekesh fare se kjo ëshë loja jote. Se do dalësh në prime që nuk më lënë të të flasë dhe zihesh me njërëzit.

Rike: Po ti ke tre muaj që flet si gjel. Të kemi lënë të flasësh.

 

Juli: O njeri, është turp me dal dhe të thuash që nuk më lënë të flasësh.

Rike: Nuk është ashtu se mendoni që jam e influencuar dhe nuk jam e influencuar, se më çmendët.