Home Të Fundit Mospranimi i Ilnisës nga familja e Meritonit bëri NAMIN NE RRJET! Vendimi...

Mospranimi i Ilnisës nga familja e Meritonit bëri NAMIN NE RRJET! Vendimi i fundit i tyre DO JU SHTANG të gjithëve

16

Lidhja që u krijua në “Big Brother VIP” mes Meriton Mjekiqit dhe Ilnisa Agollit,

 

Mospranimi i Ilnisës nga familja e Meritonit bëri NAMIN NE RRJET! Vendimi i fundit i tyre DO JU SHTANG të gjithëve
u diskutua shumë në rrjete sociale, sidomos pas reagimit të familjarëve të moderatorit.

Asnjëherë familja e Meritonit nuk e konfirmoi se e dëshiron si nuse Ilnisën, madje sa kohë ishte brenda shtëpisë asnjëri prej tyre nuk pranoi ta takonte.

Pas këtyre ngjarjeve janë nxitur aludimet se nuk janë ‘pro’ lidhjes.

Por siç duket, motra e Meritonit, Agnesa e ka ndërruar mendimin dhe i ka bërë “follow”, në Instagram.

Nuk dihet nëse dy vajzat janë takuar dhe kanë biseduar, por sikurse shihet në rrjetet sociale ndiqen dhe shohin haptazi se çfarë postojnë.

Mospranimi i Ilnisës nga familja e Meritonit bëri NAMIN NE RRJET! Vendimi i fundit i tyre DO JU SHTANG të gjithëve