Home Të Fundit NA E MOREN CMIMIN?! BBV Kosova VLERESOHET me performancën më të lartë...

NA E MOREN CMIMIN?! BBV Kosova VLERESOHET me performancën më të lartë nga kompania që ka licencën e reality show-t/ Po BBV Albania?

25

Banijay”, kompania që prodhon dhe ka licencën e reality show-t “Big Brother” në gjithë botën,

 

NA E MOREN CMIMIN?! BBV Kosova VLERESOHET me performancën më të lartë nga kompania që ka licencën e reality show-t/ Po BBV Albania?

i ka dhënë çmimin për performancën më të lartë Big Brother VIP Kosovës.

Në Amsterdam të Holandës, me rastin e 25 -vjetorit të formatit, u mbajt ngjarja ku morën pjesë produksione nga e gjithë bota.

Mes disa çmimeve të ndara, ‘Banijay’ ia ka dhënë çmimin ‘Big Brother VIP Kosova’ për nivelin e lartë të audiencës në sezonin e dytë.

 

“Big Brother VIP Kosova 2” zgjati nga tetori i vitit 2023 deri në shkurt 2024.

NA E MOREN CMIMIN?! BBV Kosova VLERESOHET me performancën më të lartë nga kompania që ka licencën e reality show-t/ Po BBV Albania?