Home Të Fundit NAMI NE BIG BROTHER! Zarfi i Zi SKUALIFIKON Ilnisen dhe Meritonin nga...

NAMI NE BIG BROTHER! Zarfi i Zi SKUALIFIKON Ilnisen dhe Meritonin nga gara

530

Pas Skualifikimit te Egles nga Big Brother Vip!

NAMI NE BIG BROTHER! Zarfi i Zi SKUALIFIKON Ilnisen dhe Meritonin nga gara
Doli nje video ku ajo shfaqej e mbyllur ne nje dhome te vetme e rrethuar nga kamerat!

Kjo beri qe fansat te hulumtojne se ajo thjesht eshte ‘skualifikuar’

Pikerisht ne Primen e dates 2 Prill u hap edhe zarfi i dyte i zi ku e njejta gje ndodhi per Ilnisen edhe Meritonin!

Te dy banoret kan dal nga shtepia e Big Brother Vip! Por me shume mundesi do te futen ne te njejten dhome me Eglen!