Home tvshow Ndahet nga jeta babai i Sara Gjordenit?

Ndahet nga jeta babai i Sara Gjordenit?

1747

Një faqe agjensie funerali në Instagram,

Ndahet nga jeta babai i Sara Gjordenit?

e cila publikon gjithmonë raste vdekjesh,

ka bërë një lajmërim të rëndë pak momente më herët.

Babai i Sara Gjordenit, ish-banores së ‘BBV3’,

Artur Gjordeni, ka ndërruar jetë, sipas agjensisë EmiljanoKamsi.

Ende nuk dihet sesa i vërtetë është ky lajmërim, sakaq nuk ka asnjë njoftim zyrtar dhe prej vajzës së tij, Sarës, e cila pak ditë më parë për shkak të deklaratave të bëra prej z.Artur, u shpreh se nuk ka më një baba si ai.Ndahet nga jeta babai i Sara Gjordenit?