Home Të Fundit NDODHI E RENDESISHME NE FERMA VIP! Agai merr VENDIMIN e pazakontë për...

NDODHI E RENDESISHME NE FERMA VIP! Agai merr VENDIMIN e pazakontë për Valerin

107

Valer Kolnikaj dhe Buçko ishin dy fermerët më pak të votuar të kësaj jave.

 

NDODHI E RENDESISHME NE FERMA VIP! Agai merr VENDIMIN e pazakontë për Valerin

Për këtë arsye Agai i vendosi përballë një sfide ku Buçko arriti të fitojë.

 

Për këtë Valerit i duhej të linte fermën. Pasi u përshëndet me fermerët e tjerë, ai u nis për në studio.

 

Ai foli për herë të parë për qëndrimin e tij në fermë dhe fermerët ku u shpreh se e ka shijuar në ekstrem shumë eksperiencën në fermë.

Por Agai u tregua zemërmirë dhe teksa qëndronte në studio, moderatorja Fjoralba

 

Ponari i komunikoi se eksperienca e tij nuk mbyllet këtu, pra ai do të qëndrojë në një ambient të ri, i monitoruar me kamera për një kohë të pacaktuar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)