Home Të Fundit Në njërën anë diell, në anën tjetër ‘qamet’! Breshëri sa kokrra e...

Në njërën anë diell, në anën tjetër ‘qamet’! Breshëri sa kokrra e arrës, BENE NAMIN në Hanin e Elezit (Video)

173

Reshjet e shiut dhe breshëri kanë shkaktuar kaos në komunën e Hanit të Elezit.

 

Në njërën anë diell, në anën tjetër 'qamet'! Breshëri sa kokrra e arrës, BENE NAMIN në Hanin e Elezit (Video)

Në media janë publikuar pamje nga atje, ku shihet se rënia e breshërit ka shkaktuar edhe dëme materiale.

 

Nga breshëri janë thyer edhe xhamat e veturave të parkuara në një pjesë të kësaj komune.

 

Sipas dëshmitarëve breshëri ka qenë me madhësinë e kokrrës së arrës.