Home tvshow “Nëse rri me Romeon do…”/ Juli këshillon Lidin: Po ti biesh Eglës...

“Nëse rri me Romeon do…”/ Juli këshillon Lidin: Po ti biesh Eglës ke 1 javë plus, me Bacin je 6 ditë gropë

274

Gjatë një bisede me njëri-tjetrin, Julian Deda ka këshilluar

“Nëse rri me Romeon do…”/ Juli këshillon Lidin: Po ti biesh Eglës ke 1 javë plus, me Bacin je 6 ditë gropë

 

Lidi Delinë se si të qëndrojë më shumë brenda shtëpisë së “Big Brother VIP3”.

Aktori i njohur i tha konkurrentit se nëse dëshiron të qëndrojë 6 ditë më shumë në këtë reality show duhet të “sulmojë” Egla Cenon, por nëse i be Heidi Bacit ai do të ketë 6 ditë më pak qëndrim në shtëpi.

“Pse more plak?”, iu drejtua Lidi duke mos kuptuar asgjë, ndërsa Juli i tha: “Që të dalësh sa më shpejt rri me Romeon dhe mos i bje askujt”, duke i kujtuar historinë me Lis Myrtaj.

 

Pjesë nga biseda:

Lidi: Po ti biesh Eglës thotë e merr një javë plus

 

Juli: Po. Po ti biesh Bacit je 6 ditë gropë

Lidi: Pse more plak?

Juli: Po se po ta them unë. Që të dalësh sa më shpejt rri me Romeon dhe mos i bie askujt. A e mban mend Lisin?

Lidi: Po nëse i bie unë Eglës dhe ajo s’ma kthen, a dal i fituar unë?

 

Juli: Provoje se ta kthen ajo