Home Të Fundit NIS I NXEHTI PERVELUES! Termometri pritet të shënoi 43 gradë, BENI KUJDES:...

NIS I NXEHTI PERVELUES! Termometri pritet të shënoi 43 gradë, BENI KUJDES: Të premten dhe të enjtën do të… (TABELA)

25

perr javën që presim përpara vendi ynë do të ndikohet nga kushte të qëndrueshme atmosferike

 

NIS I NXEHTI PERVELUES! Termometri pritet të shënoi 43 gradë, BENI KUJDES: Të premten dhe të enjtën do të... (TABELA)

kjo dhe për shkak të depërtimit të masave ajrore të thata dhe relativisht të ngrohta me origjinë nga Anticikloni Afrikan.

Moti, sipas parashikimit të Shërbimit Meteorologjik Ushtarak, do të jetë i

kthjellët në të gjithë territorin gjatë gjithë javës por nuk do të mungojnë vranësirat e pakta deri mesatare kalimtare

të tipit të lartë transparente të cilat do të jenë më tepër prezente kryesisht përgjatë relieveve malore.

Pritet rritje graduale e temperaturave, të cilat do të jenë disa gradë më të larta sesa mesatarja mujore klimatike.

Era do të fryjë kryesisht nga kuadrati perëndimit me shpejtësi mesatare 1-7m/s ndërsa përgjatë vijës bregdetare dhe zonat luginore ajo fiton shpejtësi mesatare deri në 10-12m/s.

NIS I NXEHTI PERVELUES! Termometri pritet të shënoi 43 gradë, BENI KUJDES: Të premten dhe të enjtën do të... (TABELA)