Home Të Fundit Një rrëfim prekës! Këngëtarja e njohur shqiptare flet për herë të parë...

Një rrëfim prekës! Këngëtarja e njohur shqiptare flet për herë të parë për dy fëmijët e saj autik, ja cfarë thotë

15

Gjatë gjithë kohës ka sjellë këngë të bukura të zhanreve të ndryshme.

 

Një rrëfim prekës! Këngëtarja e njohur shqiptare flet për herë të parë për dy fëmijët e saj autik, ja cfarë thotë

Arta Bajrami njihet për baladat e mrekullueshme që këndon sakaq në një intervistë

 

të dhënë së fundmi ajo ka folur për jetën e saj profesionale dhe atë private.

Siç e dimë ajo është nënë e tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali.

 

Një rrëfim prekës! Këngëtarja e njohur shqiptare flet për herë të parë për dy fëmijët e saj autik, ja cfarë thotë

Duke treguar se sa me fat është për familjen e saj, këngëtarja ka deklaruar për herë të parë

 

se dy fëmijët e saj më të vegjël, Ideal Morris dhe Elektra i përkasin spektrit të autizmit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazeta Shqip (@gazeta_shqip)