Home tvshow NUK DI TE LEXOJE? Romeo tregon ëndrrën e tij në sirtar: Kam...

NUK DI TE LEXOJE? Romeo tregon ëndrrën e tij në sirtar: Kam dashur të bëj shkollën

163

Teksa Vëllai i Madh vendosi 5 banorët e mbetur në shtëpi përballë

NUK DI TE LEXOJE? Romeo tregon ëndrrën e tij në sirtar: Kam dashur të bëj shkollën

disa pyetjeve, një prej tyre ishte dhe pyetja lidhur me ëndrrën që ata kanë në sirtar.

Pyetjes se cila është ëndrra e tyre në sirtar, Romeo i është përgjigjur:

Kam dashur shumë të bëja shkollën po nuk kam pasur mundësi se vitin e dytë e lash se nuk kisha mundësi ta paguaja.

Sakaq Romeo ka treguar mbrëm se pëlqimi i tij për Heidin ka nisur që me hyrjen e saj në shtëpinë e “BBV3”. Gjatë një bisede me 4 finalistët e tjerë, Romeo tha se fillimisht ajo që ka pëlqyer te Heidi është buzëqeshja dhe i është dukur më ndryshe se konkurrentet e tjera vajza që kanë qenë pjesë e formatit.