Home Të Fundit NUK DO E BESONI DOT! Të gjithë e doni me zemër, ja...

NUK DO E BESONI DOT! Të gjithë e doni me zemër, ja cili fermer u RIKTHYE sërisht në Ferma Vip

129

Në një sondazh të hapur në website e “Vizion Plus” se kë nga ish-fermerët publiku dëshironte të zgjidhte

 

NUK DO E BESONI DOT! Të gjithë e doni me zemër, ja cili fermer u RIKTHYE sërisht në Ferma Vip

për t’u bërë përsëri pjesë e formatit të “Ferma VIP”, rezultoi që Dijonis Biba të kishte më tepër vota.

 

Ai u bë përsëri pjesë e fermës në spektaklin e djeshëm, duke dalë kështu fitues nga 8 ish-fermerët që u vendosën për t’u votuar nga publiku.

 

Rikujtojmë që rrugëtimi i Dijonisit në “Ferma VIP” mbaroi pak kohë më parë, teksa ai u largua prej formatit me dëshirë të plotë.

 

Mirëpo siç duket, Dijonisi ka qenë “i përgjumur” ashtu sikurse e deklaroi me shaka

 

pas daljes nga ferma dhe tani është përsëri gati për të nisur dhe njëherë rrugëtimin e tij në fermë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)