Home Të Fundit Nuk ka më vend për dyshime? Shqipja dhe Blerando në një romancë...

Nuk ka më vend për dyshime? Shqipja dhe Blerando në një romancë dashurie, ja pamjet që i nxorrën zbuluar

30

Dy protagonistë të BBVK2 kanë qenë Shqipe dhe Blerando të cilët fillimisht i shprehën një pëlqim njëri-tjetrit dhe më pas u tërhoqën.

 

Nuk ka më vend për dyshime? Shqipja dhe Blerando në një romancë dashurie, ja pamjet që i nxorrën zbuluar

Megjithatë, së fundmi janë ngritur dyshime se dyshja mund të jenë bashkë.

Teksa Blerando ka paralajmëruar këngën re, Shqipja ka publikuar foto ku duket se është në të njëjtin vend ku ka xhiruar Blerando klipin.

Shqipja si duket do jetë pjesë e kësaj kënge.