Home Të Fundit NUK KA QETESI NE BBV! ‘Shpërthen’ debati mes vajzash ‘Budallaqe, a ke...

NUK KA QETESI NE BBV! ‘Shpërthen’ debati mes vajzash ‘Budallaqe, a ke b*thë të ballafaqohesh…’

161

Një debat me tone të larta ka ndodhur mesditën e sotme në shtëpinë e Big Brother Vip, mes Rozës,

NUK KA QETESI NE BBV! 'Shpërthen' debati mes vajzash 'Budallaqe, a ke b*thë të ballafaqohesh...'

 

Heidit dhe Erjolës.

 

Debati nisi nga Roza e cila, teksa i bërtet Heidit i thotë se ajo është askushi për t’i thënë asaj “fallco”.

Nga ana tjetër, Heidi i është përgjigjur me qetësi se ky është mendimi i saj.

 

Por tonet e larta të Rozës, bënë që Heidi të largohej duke u shprehur: Nuk ju duroj dot.

Më pas në debat është përfshirë edhe Erjola e cila e ka ofenduar Heidin duke i thënë “debile”, ndërsa Roza gjithashtu i tha “budallaqe”.

Pjesë nga debati:

Roza: I qeshe “back”

 

Heidi: S’i qesha.

Roza: S’i qeshe? Kujt po ja thua, moj budallaqe.

Heidi: Mos ofendo Roza.

Roza: Ti mua më the fallco. Ti meriton, të gjitha nga unë. Ja pasoja.

Heidi: Je fallco edhe e keqe.

 

Roza: …Pasoja zemër… Kush është fallco këtu, që Liami të preu rrugën, të ndaloi aty dhe i qeshje.

Heidi: O fallco, ik fol nëpër grime, ik.

Roza: S’jam e dobët unë t’i mbaj anë njeriu.

Heidi: Ik fol nëpër grime.

 

Roza: Hajde këtu, ballafaqohu. A ke b*thë, a ke b*thë të ballafaqohesh?

A më the fallco. Dole bllof mi, kush është fallco?

Heidi: Po jo moj se nuk ballafaqohem me ty unë.

 

Roza: Heidi dil nga banjo, ngele duke u fshehur në banjo, dil ballafaqohu. Po ti sikur e ke frikë Liamin moj gocë, si nuk i qeshe.

Heidi: Nuk ju duroj dot.

Erjola: O, o debile po të flet kush moj.

Heidi: Erjola të ka hipur vetja në qejf si shumë. Kujt i thua debile ti, po i flisja Françeskës dhe Rozës.