Home Të Fundit ‘Nuk kisha mundësi ta paguaja…’ Romeo Veshaj flet për ëndrrën e tij...

‘Nuk kisha mundësi ta paguaja…’ Romeo Veshaj flet për ëndrrën e tij të parealizuar, i emocionon të gjithë

161

Teksa Vëllai i Madh vendosi 5 banorët e mbetur në shtëpi përballë disa pyetjeve,

 

'Nuk kisha mundësi ta paguaja...' Romeo Veshaj flet për ëndrrën e tij të parealizuar, i emocionon të gjithë

një prej tyre ishte dhe pyetja lidhur me ëndrrën që ata kanë në sirtar.

 

Pyetjes se cila është ëndrra e tyre në sirtar, Romeo i është përgjigjur

 

Kam dashur shumë të bëja shkollën po nuk kam pasur mundësi se vitin e dytë e lash se nuk kisha mundësi ta paguaja.