Home Të Fundit ‘Nuk mbaj mend të ketë qënë ndonjë kërcimtar…’ Ilir Shaqiri NUK përmbahet...

‘Nuk mbaj mend të ketë qënë ndonjë kërcimtar…’ Ilir Shaqiri NUK përmbahet me fjalët ndaj Albi Nakos

439

Koreografi Ilir Shaqiri ishte i ftuar sot në “Cherry on Top” me Bora Zemanin, pas një shkëputje të shkurtër nga ekrani.

 

'Nuk mbaj mend të ketë qënë ndonjë kërcimtar...' Ilir Shaqiri NUK përmbahet me fjalët ndaj Albi Nakos

Mes të tjerash, Ilir Shaqiri sqaroi edhe deklaratat e ndërsjella mes tij dhe Albi Nakos.

 

“Unë me Albin kam punuar në Itali, në një trup baleti ka qenë balerinë, unë si koreograf.

E njoh shumë mirë dhe më njeh kush. Atë që i kam thënë, mes dy profesionistëve duhet të ketë respekt.

Karrigia ku ulej dhe rëndësia që iu dha e detyronte të ishte pak më thumbues,

pak më intrigant për atë që ishte personazhi i tij. Unë me Albin nuk kam asnjë lloj problemi.

 

Nuk e mbaj mend mirë çfarë vendi kishte te leva Albi, por nuk mbaj mend të ketë qenë ndonjë kërcimtar

i rreshtit të parë.”- tha ai.