Home Të Fundit NUK QENKAN NDARE?! Xhensila SURPRIZON krejt PAPRITUR Besin me foton e vecantë

NUK QENKAN NDARE?! Xhensila SURPRIZON krejt PAPRITUR Besin me foton e vecantë

38

Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj prej disa muajsh i kanë dhënë fund martesës, ndarje e cila ndodhi vetëm pak kohë pas lindjes së djalit të tyre.

 

NUK QENKAN NDARE?! Xhensila SURPRIZON krejt PAPRITUR Besin me foton e vecantë

Sot Amen ka mbushur 7 muaj që ka ardhur në jetë, dhe nuk kishte si të mungonte dhe urimini nënës së tij Xhensila Myrtezaj.

Ajo që bie në sy është se në urimin e Xhensilës përveç emrit ajo ka dashur ta thërrasë edhe në mbiemër djalin e saj.

 

“Gëzuar 7 mujorin drita e jëtës time Amen Kallaku”, shkruan Xhensila përbri fotos.

 

NUK QENKAN NDARE?! Xhensila SURPRIZON krejt PAPRITUR Besin me foton e vecantë