Home Të Fundit NUK SHIKON MERITONIN SI FITUES? Ilnisa HABIT, ja kë konsideron lojtar të...

NUK SHIKON MERITONIN SI FITUES? Ilnisa HABIT, ja kë konsideron lojtar të fortë brenda shtëpisë

1200

Intervista e Ilnisa Agollit në “Fan Club”! Sipas ish-konkurrentes Egla Ceno është lojtare e varfër por

 

NUK SHIKON MERITONIN SI FITUES? Ilnisa HABIT, ja kë konsideron lojtar të fortë brenda shtëpisë

që publiku shikon tek ajo diçka që vendos ta mbajë brenda.

 

Teksa foli për eliminimin e saj, Ilnisa u shpreh se ka shkelur në mina që nuk duheshin shkelur duke nënkuptuar aktoren

 

Pjesë nga intervista:

Enxhi: Përveç Meritonit kë sheh lojtar më të fortë aty brenda, sepse për Eglën

 

je shprehur qartë që të duket lojtare e varfër.

Ilnisa: Po lojtare e varfër dhe i qëndroj asaj çfarë thashë sepse ka dy toplogji, lojtarja e varfër

NUK SHIKON MERITONIN SI FITUES? Ilnisa HABIT, ja kë konsideron lojtar të fortë brenda shtëpisë

dhe lojtarja e pasur. Egla që në fillim edhe deri më tani nuk besoj se mund të ketë shfaqur diçka

që shkon tek dashuria, njerëzorja tek vlerat. Por nga ana tjetër shqiptarët kanë parë diçka që e mbajnë brenda dhe mua që më nxorën jashtë.

 

Është një kurth i madh që krijohet aty brenda. Ti duke hedhur hapa normalisht nuk e vëren.

Ti nuk e di se ku shkel. Ne shkelëm tek disa mina që na sollën këtu.

 

Në BBV nuk besoj se ka skema. Unë jam e habitur që dhe dje në disa telefonata që pata, nuk besoj se ka skema. Aty ti reagon sipas momentit

 

dhe momenti është tjetër dhe orët vazhdojnë dhe situatat të vijnë njëra pas tjetrës që ndryshon gjithçka. Brenda një ore ti ke 80 dinamika të ndryshme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ICONSTYLE (@iconstyle_al)