Home Të Fundit ‘Numëroja orët e ditët kur të bëja 18…’ Elsa Lila tregon ‘therrin’...

‘Numëroja orët e ditët kur të bëja 18…’ Elsa Lila tregon ‘therrin’ e jetës së saj ‘Nënën ma vranë, doja vetëm të….’

834

Elsa Lila ka rrëfyer detaje nga përjetimi i vrasjes së të ëmës,

'Numëroja orët e ditët kur të bëja 18...' Elsa Lila tregon 'therrin' e jetës së saj 'Nënën ma vranë, doja vetëm të....'

duke theksuar se ka numëruar ditët që të mbushte 18 vjeç dhe të ‘luftonte’ për të vënë para drejtësisë autorët.

“Të jetojë njeriu për të mbushur 18 vjeç. Unë isha 15 vjeç dhe numëroja, ditët, orët,

sekondat që të mbushja 18 të hapja procesin”, tha ajo.

Ajo tregoi gjatë një bisede me Albanon se sapo është bërë 18 vjeç ka marrë avokat dhe ka nisur procedurat ligjore.

“Unë që në moshën 18 vjeçe kam marrë avokat penalist, e di pse? Për mamanë time”, tregoi ajo.

E ëma e Elsa Lilës, Eva Vishaj u gjet e vrarë me plumb në kokë në vitin 1997.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @fermavip.al