Home tvshow NXJERR “MASHTRIMIN” e PRODUKSIONIT! Pas sherrit në BBV, Jetmiri ironizon produksionin dhe...

NXJERR “MASHTRIMIN” e PRODUKSIONIT! Pas sherrit në BBV, Jetmiri ironizon produksionin dhe thumbon Heidin(Foto)

147

Jetmir Salaj u bë pjesë e BBV3, por rrugëtimi i tij nuk zgjati shumë.

NXJERR "MASHTRIMIN" e PRODUKSIONIT! Pas sherrit në BBV, Jetmiri ironizon produksionin dhe thumbon Heidin(Foto)

 

Që në fillim ai mendonte se produksioni e censuronte,

i fikte mikrofonin dhe nuk i jepte kohën që duhej.

Ai vendosi ta lërë shtëpinë, duke theksuar se iu mohua një e drejtë ekzistenciale – ta bënte lojën si të donte ai.

Prej momentit që ka dalë, ai ka vazhduar me kunja të herëpashershme ndaj produksionit, ndërsa kësaj radhe ka thumbuar Heidin.

Jetmiri ka postuar një foto të Heidit duke qeshur, së cilës i ka bashkëngjitur edhe një GIF të Taylor Swift duke qeshur.

“Si arriti Heidi në finale”, -e ka mbishkruar foton ai.NXJERR "MASHTRIMIN" e PRODUKSIONIT! Pas sherrit në BBV, Jetmiri ironizon produksionin dhe thumbon Heidin(Foto)